Werkwijze

 

Bakje koffie?

Super leuk! Jullie gaan trouwen en zijn op zoek naar een persoonlijke trouwkaart of trouwhuisstijl. Hier leg je in het kort uit hoe we die persoonlijke trouwkaart ontwerpen. Laten we starten met een bakje koffie: het is altijd mogelijk om vrijblijvend te kletsen over de mogelijkheden en de ideeën die jullie hebben! Ik leer jullie en jullie verhaal graag beter kennen, zodat ik een goed beeld van jullie heb en zo de kaart goed mogelijk kan vormgeven.

Al zin in dat bakje koffie?


Het ontwerpproces

Na het gesprek, stel ik een offerte op maat voor jullie op. Deze omvat alle mogelijkheden die we tijdens het gesprek hebben besproken. Na een akkoord op de offerte, start ik met het ontwerpen van jullie design. Binnen twee à drie weken ontvangen jullie een concept. Deze spreken we door, passen we aan en laten we een proefdruk van maken.


Drukken maar!

De proefdruk beoordelen we en wanneer deze helemaal naar onze zin is, gaat de kaart naar de drukker! Gemiddeld duurt het proces van proefdruk tot het in huis hebben van de kaarten, twee weken. Vanaf dat moment kan de pret beginnen en is jullie persoonlijke trouwkaart helemaal klaar om verstuurd te worden naar de gasten!


 
 • "Samen aan de keukentafel brainstormen over hoe onze trouwkaart eruit zou gaan zien. En dan dat moment dat je die ene kaart die je in gedachten hebt op papier te zien krijgt. Het was fijn om met Kim samen te werken, want na een aantal correcties was daar dan onze droom kaart waar we helemaal blij mee zijn!!"
  Gijsbert & Janita
  Gijsbert & Janita
 • "Kimberly heeft ons op een makkelijke en fijne manier geholpen met het maken van onze kaarten. Ze luisterde goed naar onze wensen en speelde daar zelf creatief op in. We hebben al veel complimenten gehad en zijn zelf ook erg trots op het kaartje!"
  Hiske & Anteun
  Hiske & Anteun
 • "Wij zijn ontzettend blij met de trouwkaart die Kimberly voor ons heeft ontworpen. Ze heeft goed geluisterd naar onze ideeën en tips gegeven waar nodig. Het is prachtig geworden en precies naar onze wens. We hebben al veel complimenten gehad op de kaart :) Super bedankt!"
  Marijn & Deborah
  Marijn & Deborah
 • "Voor onze bruiloft in september 2017 heeft Kimberly onze trouwkaarten ontworpen. Kimberly wist goed de verbinding te leggen tussen onze wensen en de mogelijkheden qua ontwerp. Ze is prettig in het contact en we voelden ons gehoord in onze wensen. Het plannen van een bruiloft is veel werk, het is fijn om dan samen te werken met iemand die snel reageert en afspraken nakomt. We zijn nog steeds blij met het resultaat!"
  Christiaan & Jasmijn
  Christiaan & Jasmijn