Over mij & Werkwijze

Persoonlijk, met oog voor detail en jullie verhaal
 

Hi!

Dit ben ik! Kimberly. Introvert, het liefst altijd in spijkerbroek en een comfy T-shirt en gek op Scandinavisch design en interieur. Ik ben altijd op zoek naar mooi vormgegeven boeken, zodat mijn designerhart een sprongetje maakt als ik naar onze boekenkast loop. Van jongs af aan heb ik ervan gedroomd om te trouwen, en in 2019 is dat waarheid geworden! Ik word enorm blij van stralende ogen en pure verhalen van stellen en mensen. Ik houd van eerlijkheid en openheid en probeer in alles wat ik doe dezelfde persoon te zijn.


Visie en missie

Design mag niet afdoen aan het overbrengen van informatie en informatie mag niet afdoen aan het design

In de trouwbranche lijkt alles altijd zo perfect te moeten zijn. Zo jammer en zo vermoeiend! Ieder stel heeft gekkigheden en bijzonderheden en dat is juist zo leuk! Die verhalen maken de relatie uniek en bijzonder. Door aandacht te geven aan die verhalen tijdens onze gesprekken, hoop ik jullie beter te leren kennen. Dat lijkt me hartstikke leuk! Op die manier kan ik van jullie kaart of trouwhuisstijl iets persoonlijks maken, vol kleine details. Op die manier begint jullie bruiloft al bij het versturen van de kaart!

Design en informatie mogen niet van elkaar afdoen. Mijn doel is om op een zo rustig en overzichtelijk mogelijke manier alle informatie op de kaart weer te geven. Een hele uitdaging, want vaak is er veel te vertellen op een trouwkaart. Toch lukt het altijd wel! :) Dus geen zorgen als er een hele hoop info is, er is altijd wel een manier. Het zou zonde zijn als de informatie niet goed leesbaar is en het design niet mooi uitkomt!

Werkwijze


Super leuk! Jullie gaan trouwen en zijn op zoek naar een persoonlijke trouwkaart of trouwhuisstijl. Hier leg je in het kort uit hoe we die persoonlijke trouwkaart ontwerpen. Laten we starten met een bakje koffie: het is altijd mogelijk om vrijblijvend te kletsen over de mogelijkheden en de ideeën die jullie hebben! Ik leer jullie en jullie verhaal graag beter kennen, zodat ik een goed beeld van jullie heb en zo de kaart goed mogelijk kan vormgeven.

Al zin in dat bakje koffie?


Na het gesprek, stel ik een offerte op maat voor jullie op. Deze omvat alle mogelijkheden die we tijdens het gesprek hebben besproken. Na een akkoord op de offerte, start ik met het ontwerpen van jullie design. Binnen twee à drie weken ontvangen jullie een concept. Na maximaal drie aanpassingsrondes laten we een proefdruk van maken! Het meest spannende gedeelte in het ontwerpproces.

De proefdruk beoordelen we en wanneer deze helemaal naar onze zin is, gaat de kaart naar de drukker! Gemiddeld duurt het proces van proefdruk tot het in huis hebben van de kaarten, twee weken. Ik zorg ervoor dat de kaart helemaal verzendklaar is. Dit betekent dat je de kaarten alleen nog maar in de juiste envelop hoeft te stoppen! Wel zo ontspannen toch?

Vraag een offerte aan!

Neem contact op