Over mij

Persoonlijk, met oog voor detail en jullie verhaal
 

Hi!

Dit ben ik! Kimberly. Introvert, het liefst altijd in spijkerbroek en een comfy T-shirt en gek op Scandinavisch design en interieur. Ik ben altijd op zoek naar mooi vormgegeven boeken zodat mijn designerhart een sprongetje maakt als ik naar de boekenkast loop. Van jongs af aan droom ik ervan om te trouwen en in augustus gaat dat eindelijk werkelijkheid worden! Ik word enorm blij van stralende ogen en pure verhalen van stellen en mensen. Ik houd van eerlijkheid en openheid en probeer in alles wat ik doe dezelfde persoon te zijn.


Visie en missie

Design mag niet afdoen aan het overbrengen van informatie en informatie mag niet afdoen aan het design

In de trouwbranche lijkt alles altijd zo perfect te moeten zijn. Zo jammer en zo vermoeiend! Ieder stel heeft gekkigheden en bijzonderheden en dat is juist zo leuk! Die verhalen maken de relatie uniek en bijzonder. Door aandacht te geven aan die verhalen tijdens onze gesprekken, hoop ik jullie beter te leren kennen. Dat lijkt me hartstikke leuk! Op die manier kan ik van jullie kaart of trouwhuisstijl iets persoonlijks maken, vol kleine details. Op die manier begint jullie bruiloft al bij het versturen van de kaart!

Design en informatie mogen niet van elkaar afdoen. Mijn doel is om op een zo rustig en overzichtelijk mogelijke manier alle informatie op de kaart weer te geven. Een hele uitdaging, want vaak is er veel te vertellen op een trouwkaart. Toch lukt het altijd wel! :) Dus geen zorgen als er een hele hoop info is, er is altijd wel een manier. Het zou zonde zijn als de informatie niet goed leesbaar is en het design niet mooi uitkomt!

Vraag een offerte aan!

Neem contact op