Branding & design

 

Logo

Toe aan een nieuw logo? Of ben je net gestart met je bedrijf? In ieder geval: je bent op zoek naar een nieuw logo, een frisse start misschien wel. Die kan ik je geven! Je krijgt van mij sowieso een logo dat jouw waarden reflecteert en alle (werk)bestanden die je nodig hebt.

STUUR ME EEN BERICHTJE!


Branding

Branding gaat verder dan alleen een logo. Branding gaat over kleur, lettertypes en vormen. Branding gaat over de hele look een feel van jouw bedrijf. Samen gaan we op zoek naar the best fit! Hierbij ontvang jij een nieuw logo, een brandingsheet, huisstijlkleuren en lettertypes en alle bestanden die je nodig hebt.

ZULLEN WE EEN AFSPRAAK MAKEN?


Design-scan

Soms kan het ook zijn dat je gewoon helemaal blij bent met je branding, maar je het soms lastig vindt om je branding toe te passen. Tijdens de Design-scan geef ik je tips en tricks over het toepassen van je huisstijl, zodat jij weer vooruit kan!

DIT HEB IK NODIG!


Enthousiast geworden?

Neem contact op!
Lisette Dijkshoorn
"Mijn ervaring met Kimberly Zoë design is heel positief. Na mailcontact hebben wij met elkaar afgesproken. We hebben samen zitten sparren over de ideeën die we beide hadden voor het e-book. Het resultaat is mooier dan ik ooit had kunnen denken. Ondanks dat het door iemand anders is gemaakt is het helemaal mijn style. Ik ben er ontzettend blij mee. Wat ook fijn is is dat Kimberly snel werk levert. Positieve ervaring!"

Lisette Dijkshoorn
Reisblogger
-
Eline Koemans
"Dat Kim een passie heeft voor haar werk is mij wel duidelijk! Ik had namelijk veel contact met Kim omdat ze mij als stylist inhuurde voor haar bruiloft. De dag voor haar bruiloft besloot ik dat ik een ander logo wilde voor mijn bedrijf. Ik stuurde Kim een berichtje of zij daarin na haar bruiloft wilde meedenken. Kim zal Kim niet zijn als ze niet gelijk met allerlei leuke ideeën kwam. Als je diep in haar hart keek, wilde ze het liefst gelijk aan de slag! Uiteindelijk hebben we de afspraak natuurlijk toch pas ná de bruiloft gepland. Maar ik vond het heel tof om te zien dat ze er zo enthousiast van werd! Ik had zelf drie logo's in mijn hoofd en wilde daar de juiste mix van maken. Wat ik heel fijn vond was dat ik gewoon bij Kim thuis terecht kon. Kim had voor deze afspraak wat voorstellen gemaakt op basis van de logo's die ik mooi vond. Zo konden we tijdens de afspraak heel gericht aan de slag met het logo die ik het mooist vond. Samen hadden we in een uurtje dé perfecte mix gevonden met de juiste uitstraling en details. Ik ben heel blij. Het logo is strak én gezellig. Precies wat ik wilde!"

Eline Koemans
Wedding Stylist
-
Annemiek Stam
"Ik heb een ontzettend fijne samenwerking met Kimberly gehad. Ze reageert en werkt snel en is betrouwbaar in afspraken. En, misschien wel het belangrijkste, ze weet een perfecte vertaling te maken van de wensen en beelden die ik in mijn hoofd had. Dat voelt Kimberly ontzettend goed aan. Al met al een hele goede en tevreden samenwerking met Kimberly gehad."

Annemiek Stam
Coach
-

Drinken we snel koffie?